Tratament cu lumina Bioptron

Tratament cu lumina Bioptron

Ce este Lumina BIOPTRON?

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este un aparat medical de terapie cu lumină, patentat în întreaga lume, cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii care este similară cu partea spectrului electromagnetic produsă de soare, dar fără să conţină radiaţii UV.

Terapia cu Lumină BIOPTRON acţionează într-un mod natural prin susţinerea capacităţilor de regenerare şi echilibrare ale corpului şi de aceea ajută organismul să-şi activeze potenţialul propriu de vindecare. Odată intrată în ţesuturi, energia solară ajută procesul de biostimulare (ceea ce înseamnă că stimulează mai multe procese biologice din organism într-un mod pozitiv, îmbunătăţind astfel funcţiile corpului).

Uşor de folosit şi o terapie non-farmaceutică

Tehnologia BIOPTRON este foarte des folosită şi a fost acceptată în medicină ca un aparat medical uşor de folosit, eficient şi non-farmaceutic. În cei peste 15 ani de cercetări clinice în toată lumea, s-a demonstrat eficacitatea aparatului folosit împreună cu tratamentul clasic în plăgile acute şi cronice ca şi în plăgile post-operatorii.
Filosofia de vindecare a lui Hippocrate a început să influenţeze din nou domeniul medicinii: „primum non nocere” („Mai întâi, nu faceţi rău”) şi „Cinstiţi puterea de vindecare a naturii”.

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este aprobat ca aparat medical, potrivit Directivei 93/42/EEC.